A Kicsi Óriások színpadán vasárnap Tóth Gabit faggatták az ovisok. Az énekesnő keményen állta a sarat. Őszintén beszélt hajáról, ruhájáról és arról, hogy még most is sokszor veszekednek a nővérével. 

A Kicsi Óriások először tetkót akartak rajzolni az énekesnőre, a mostani helyett, majd a négy cserfes „nagylány" a frizurájáról faggatta Gabit.
"Jó érzés váltogatni, amolyan útkeresés" - válaszolta az X Faktor zsűritagja, amiből a kicsik saját bevallásuk szerint nem sokat értettek.

A következő kérdésnél már szóba került az is, hogy mennyit veszekedtek testvérével.
"Szoktunk veszekedni Verával, és általában én szoktam beadni a derekam, a nővérem le tud darálni, de ezért is szeretem őt" - mondta akkor az énekesnő.
Míg Gabi a színpadon válaszolt a gyerekeknek, a színfalak mögött nővére, Tóth Vera is nagyokat kacagotta gyerekeken -írja a Bors.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Rommá röhögtem magam, amikor Gabit kérdezték az ovisok.

Annyira élvezem azt a gyermeki naivitást, ami a kis tehetségekben van, teljesen oda voltam a kérdéseiktől, amik szerintem nagyon hasznosak és színesek voltak" - árulta el Tóth Vera, akinek legutóbb egy időre búcsúznia kellett csapatával, a Vagányokkal a Kicsi Óriások színpadától.