Kicsi Óriások Tóth Vera RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk.

A Kicsi Óriások című nagyszabású gyerekműsor egyik mentoraként bukkant fel néhány hete Vera az Rtl Klub képernyőjén. Nagy változás ez számára is, hiszen eddig a Tv2 színeiben láthattuk 12 évig, most viszont

a konkurenciánál kapott feladatot.

Az elmúlt hónapokban 30 kilótól megszabadult énekesnőnek az idei ősz nagy változásokat hozott. A hírek szerint magánéletében és karrierjében is változások álltak be, külsejéről nem is beszélve.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Vera Barabás Évivel beszélgetett a Portré című műsorban. Elmondta, hogy nagyon örült a Kicsi Óriásoknak, különösen a gyerekek miatt.

Szerinte a gyerekek a legjobb tükrök,

és tőlük azt kapod, amit adsz nekik. Látod bennük visszaköszönni a saját munkádat.

Vera nagyon élvezi a mentori feladatokat és nagyon közel került a kis versenyzőihez. A Porté című műsorban beszél új feladatáról, a fogyásával kapcsolatos ámokfutásról és jövőbeni terveiről is. A teljes adást ITT tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.