220 kilométeres jótékonysági sétára hívta Damu Rolandot a mulatós sztár, Barna Barnabás. Debrecenből Budapestre gyalogoltak volna Petőfi egykori útján, hogy egy leukémiás kisfiú steril szobájának a felépítésére gyűjtsenek. Damu azonban cserbenhagyta a barátját, de Barnabás egyedül is segít a gyermeknek.

Augusztus végén jelentette be Barna Barnabás és Damu Roland, hogy jótékonysági sétára indulnak Petőfi egykori útján. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a két sztár egy leukémiás kisfiúnak szeretett volna segíteni az akcióval, amiből viszont Damu kihátrált. Barna Barnabás azonban úgy döntött, egymaga is támogatja a beteg gyermeket: félmillió forint készpénzt adott a családnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A tervek szerint már útnak indultunk volna, de mivel Rolandot a margitszigeti bejelentés óta nem lehet elérni, nem volt lehetőségünk megtenni a megfelelő előkészületeket, így el kellett halasztanunk az utat. Borzasztóan csalódott vagyok, hogy nem tesszük meg a beharangozott jótékonysági sétát, de ettől függetlenül úgy döntöttem, egyedül is segítek Dominak. Azt a pénzt, amit a sétára költöttem volna, átadtam a családnak és a jövőben is mindent megteszek, hogy segíthessem őket. Később ha kell, Damut is, meg összes holmiját a hátamon cipelem majd, ha ezen múlik, hogy összejöjjön a steril szoba Dominak" - mondta Barna.