Már csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember!

Rengetegen megnézték és meg is osztották a szombathelyi papról készült videót, aki alaposan meglepett egy ifjú párt a Székesegyházban. Gombos Bálint csodálatos énekhangjával ejtette ámulatba a násznépet, akik mindannyian egy szimpla prédikációra számítottak a paptól, de nem azt kapták, annál sokkal többet. Gombos Bálint a Hallelujah című számmal ajándékozta meg az ifjú párt.

Hatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papból, Gombos BálintbólForrás: Facebook/Profiesküvő

"Két éve volt az unokahúgom esküvője, ő átküldött nekem egy linket arról az ír papról, aki a Hallelujah-t énekelte egy esküvőn. Egy mosoly jel kíséretében azt írták hozzá: ezt mi is elvárjuk tőled" - árulta el Gombos Bálint a Borsnak, hogy hogyan kezdődött minden. A pap hozzátette, zenét szerető emberek voltak azok a szombathelyi fiatalok, akiknek a videón énekel. "Úgy gondoltam, hogy meglepem őket a dallal, s persze egy kicsit talán magamat is, hiszen 11 éve, szeptember 24-én szenteltek pappá. Volt ám nagy csodálkozás, hiszen a videó készítője is prédikálásra számított, így le is maradt a felvételről a Hallelujah első sora" - mesélte, és azt is megígérte, elgondolkozik azon, hogy komolyabban is foglalkozzon az énekléssel, mivel többen is ajánlották neki.