A pár még tavaly júliusban jelentette be, hogy tíz év után végleg különválnak útjaik. A hírek szerint most már biztos, hogy a békülés lehetősége kizárt a két sztár között. 

Nemrég még úgy tűnt, Ben Affleck az, akit sokkal jobban megvisel a szakítás, ugyanis több olyan fotó is készült róla, ahol rémes állapotban volt. Akkor még azt hittük, Jennifer jól van, ám a róla készült legfrissebb fotó ezt igencsak cáfolja: a színésznő jól láthatóan szomorú és komor. A hírek szerint nem ok nélkül: férje állítólag besokallt az utóbbi hetekben, így már biztos, hogy beadja a válási papírokat - írja az Intouchweekly.  

Forrás: NORTHFOTO

A párt nemrég a gyermekeik iskolája előtt sikerült lencsevégre kapni, ahol jól láthatóan csúnyán összevesztek. A lap szerint Jennifer azon borult ki, hogy Ben jóval előrébb hozná a válást, hiszen szerinte már csak időhúzás az egész. 

Nem ők az egyetlen sztárpár, aki búcsút int egymásnak
A TMZ úgy tudja, a válópert Angelina Jolie adta be szeptember 15-én, a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentét van a felek között, de a kapcsolatba nem lépett be harmadik ember.