A szőke színésznőre legtöbben a szűk, sokat mutató piros fürdődresszben emlékeznek, hiszen a Baywatch egyik legszexibb vízimentője volt! Erika Eleniak 20 évesen került be a sorozatba, és azóta kitörölhetetlen a férfiak memóriájából, pedig már betöltötte a 46. életévét is!

Gyönyörű szőke haj, kék szemek és észbontó test: így robbant be Erika Eleniak a sorozatok és a filmek világába. Természetesen színésznőnek sem utolsó a szexi szőkeség, de az biztos, hogy nem a tehetséges alakításai miatt válogatták be a produkciókba. Húszévesen került a Baywatch sorozatba, és lehetetlen elfelejteni, hogy hogyan mutatott abban a piros fürdőruhában. 

A sorozat után több filmben is szerepelt, ezekben is kidomborította a tehetségét. Rengetegszer mutatta meg idomait a vásznon. Büszkén vállalta testét, amin nem is volt mit szégyellni. 

Erika Eleniak élete nem indult könnyen, sem a drogokat sem az alkoholt nem vetette meg. Olyannyira, hogy 18 éves korában elvonókúrára jelentkezett. A kezdeti nehézségek ellenére szép kis karriert futott be, de egy ideje már nem hallani felőle. A ma 46 éves színésznő ennek ellenére mindenki emlékezetében élénken él. 

Nézd meg, hogy öntötte magát nyakon a Baywatch szépe két évvel ezelőtt: