Börtönbe kerülhet az X-Faktor énekese

Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels -
X-Faktor nemi erőszak rendőrség tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekre rács mögér kerülhet az X-Faktor egyik szereplője. A gyanú szerint a 28 éves férfi, M.M. nemi erőszakot követett el.

"A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. M. 28 éves nyíregyházi és L. Á. 25 éves tiszaeszlári lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi 2016. szeptember 13-án Nyíregyházán akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 22 éves nyíregyházi lánnyal. Őket a sértett bejelentése után 2016. szeptember 14-én a rendőrség elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette"közölte a Blikk-kel a Szabolcs-Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság.

Illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

A lap megkereste M.M. ügyvédjét, aki mindössze annyit mondott, hogy a téma nagyon érzékeny, de számít még fordulatokra az ügyben.

A fiú egyébként már két tévés tehetségkutatón is indult, az egyikben az elődöntőig is eljutott, majd miután kisesett több hazai sztárral is fellépett. Közölük azonban senki sem tartja már vele a kapcsolatot.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.