A színészre mostanában igencsak rájár a rúd. Orvosai nem engedték még vissza a színpadra, és mozgása miatt rokkantkártyát kellett igényelnie, hogy könnyebben parkolhasson. Mégis megbírságolták!

Rékasi Károly korábban a poklot is megjárta. Motorbalesete után rengeteg munkától elesett, és még az állapota is lassabban javul, mint azt remélték. A színész a tavaly júniusi balesete óta a mai napig nem tudott visszatérni régi életéhez. Még mindig mankóval biceg, mert egyik lába nem jött helye, és rövidebb lett néhány centivel a másiknál. A színész ezért rokkantkártyát igényelt, hogy könnyebben oldja meg a parkolási gondjait. Egy parkolóőr viszont alaposan kiszúrt Rékasival.

Forrás: Facebook

Bár a rokkantkártya jól látható helyen volt, mégis megkapta a Mikulás-csomagot a népszerű színész. Rékasi a Facebookon akadt ki az ellenőrre.A szélvédő mögé tett kártya fotója alá a következő sorokat mellékelte:

„Ma, amikor végeztem a szinkronnal, és a parkoló autómhoz mentem, ezt találtam rajta. Pontosan a parkolási kártya fölé tűzve.
Az ellenőr (fegyőr, közrendőr, parkolóőr) azt valahogy éppen nem látta.Rajta az egyeztetési számmal, az érvényességi idővel, a kiállítási hellyel...” – méltatlankodott közösségi oldalán a színész.