Rékasi Károly: "Véget akartam vetni az életemnek"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
öngyilkos színész öngyilkosság baleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt 16 hónapban megjárta a poklokat Rékasi Károly. A korábban nagyon is foglalkoztatott színész a baleset következményeképpen nagyon sok munkától elesett, tartalékai elfogytak, szerelme Pikali Gerda tartja benne a lelket. 

"Véget akartam vetni az egésznek" - mondta el a Bestnek Rékasi, akinek a baleste óta máig sem jött helyre az élete. A színész naponta négyszer kap infúziót, ami nélkül már valószínűleg nem is élne, egy éve nincs bevétele, és a tartalékai is elfogytak. Rékasi lelkileg is összetört, önbecsülése is a padlón van.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Hálószobatitkok: így dumálta ki Várkonyi Andi Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-kasza-tibi-vendege-volt-varkonyi-andrea-aki-bochkor-gaborrol-is-beszelt.htmlKasza Tibi vendége volt Várkonyi Andrea, aki a Kasza konyha című élő internetes főzőműsorban mutatta meg tudományát. Ez azonban nem merült ki ennyiben, a hálószobatitkaikról is ejtett néhány szót. TV + Sztárok--Sarka Kata: "Ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit" http://www.life.hu/sztarok/20160916-hajdu-peter-es-sarka-kata-is-beszelt-a-kapcsolatukrol.htmlBár rajongóik szurkoltak nekik, egyáltalán nem biztos, hogy helyrehozható Sarka Kata és Hajdú Péter házassága. Legalábbis a legfrissebb hírek erre engednek következteni. Péter a minap például elég furcsán nyilatkozott Katáról, aki pedig egyenesen kijelentette, hogy nem akar már semmit a férjétől. TV + SztárokOrigoElszabadultak VV Mici melleihttp://www.life.hu/sztarok/20160907-elszabadultak-vv-mici-mellei-a-valovilag.htmlA nagykeblű szőke villalakó szemmel láthatóan nem rejtegeti dús idomait, de amit a minap láttunk tőle, az tényleg a jó ízlés elleni vétség. Persze, lehet, valakinek ez jön be, VV Melanie például a beköltözésekor rögtön megkérte Micit, hadd tapogassa meg a lány melleit, és szemmel láthatóan elégedett volt velük. TV + SztárokOrigoÚj párra talált Tomán Szabina és Árpa Attila ishttp://www.life.hu/sztarok/20160907-uj-parra-talalt-toman-szabina-es-arpa-attila-is-miutan-kapcsolatuk-megromlott.htmlFél évvel ezelőtt, márciusban a Facebookon adta hírül az Árpa Attila–Tomán Szabina páros, hogy vége a szerelmüknek. Úgy tűnik azonban, mára mindketten boldogok: mással. TV + Sztárok--ValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Peller Anna - A Nyerő páros kamerái előtt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-osszeomlott-peller-anna-a-nyero-paros-kamerai-elott-borult-ki-kislanya-miatt.htmlA Nyerő páros műsorában már a harmadik napon összeomlott, a kislánya miatt az aggódó anyuka. Annának rettenetesen hiányzik Anabella. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.