Kate Winslet imád flörtölni a fiatalabb kollégáival

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Kate Winslet Liam Hemsworth Flört Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet már a harmadik házasságát tapossa, de úgy tűnik, hogy a színésznő a komoly kapcsolata ellenére is szeret kikacsingatni, főként a fiatalabb férfi kollégáit imádja kóstolgatni.

Kate Winslet színésznőnek igazán nagy szexuális kisugárzása van, bárkivel is játszik egy filmben, köztük biztosan izzik a levegő. A színésznőnek rengeteg helyes pasival volt már szerencséje egy produkcióban szerepelni, legutóbb például Jutin Timberlake és Liam Hemsworth oldalán játszott.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Kiderült, hogy Kate nagyon is élvezte ezeknek a filmeknek a forgatásait, ugyanis

imádott flörtölni a fiatalabb fiúkkal.

Liam Hemsworth-szel még csókolózós jelenete is volt A varrónő című filmben, ami miatt egy forrás szerint Miley igen féltékeny lett! Liam persze megnyugtatta kedvesét, hiszen nincs is miért aggódni, ez csupán játék! Kate Winslate is így gondolja, hiszen neki is komoly kapcsolata van. Ennek ellenére szereti a könnyed flörtöket,

Justin Timerlake-kel is előszeretettel kacérkodik!

Azért kíváncsiak lennénk, hogy mindehhez mit szól a színésznő férje!

Brangelina-válás: Mi lesz a vagyonokat érő ékszerekkel?http://www.life.hu/sztarok/20160930-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasa-hova-kerulnek-a-draga-ekszerek.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása kapcsán már felmerült, mi lesz az ingatlanokkal, hiszen a párnak szerte a világon vannak luxusotthonai. De azok az ékszerek is rengeteget érnek, amiket Jolie a 12 év alatt kapott a férjétől. TV + Sztárok--Dobó Katának mindene a kislánya: “Már nem halhatok bele egy szakításba”http://www.life.hu/sztarok/20160930-dobo-katanak-kislanya-szofi-a-legfontosabb-mar-nem-halhat-bele-egy-szakitasba-megerosodott.htmlSok mélyponton van túl Dobó Kata, nem egy szakítást vészelt át az életében. Anyaként viszont már erről is másként vélekedik. Már nem menekülne a világ másik végére fájdalmában, hiszen itt van a kislánya! TV + SztárokOrigoA nyílt utcán támadták meg Kim Kardashiant: durva videó! http://www.life.hu/sztarok/20160930-tamadas-kim-kardashiant-az-utcan-teperte-le-egy-ukran-ujsagiro-video.htmlA celebnő épp egy párizsi étterembe tartott, amikor egy ukrán újságíró rávetette magát, hogy a hírek szerint a fenekébe haraphasson. TV + Sztárok--Ez ám a változás: imádja egymást Sharon és Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/sztarok/20160930-imadja-egymast-sharon-osbourne-es-ozzy-osbourne.htmlA sztárpár házassága jó ideig elég mély gödörben volt, most azonban állítólag szent a béke köztük. TV + Sztárok--Hoppá! Taylor Swift és Calvin Harris újra együtt? http://www.life.hu/sztarok/20160930-taylor-swift-es-calvin-harris-kibekultek-egymassal-hiaba-a-botranyos-szakitas.htmlBár a sztárpár kapcsolata igen viharosan ért véget, a jelek szerint hajlandóak arra, hogy elfelejtsék a múltban történteket. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán: "Én nem vagyok annyira megosztó személyiség"http://www.life.hu/sztarok/20160930-bereczki-zoltan-szinesz-nem-all-bele-a-felesleges-vitakba-nem-veszekszik-a-rajongokkal.htmlA Sztárban sztár egyik legnépszerűbb zsűritagja úgy érzi, hogy bár próbál jóban lenni a rajongókkal, sokan kihasználják a kedvességét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.