Király Viktornak mindegy, hogy földön, vizen vagy levegőben kell koncerteznie, mindenhol megállja a helyét...

Egy kihívás keretein belül, Kulcsár Edina arra kérte a Star Academy zsűritagját, hogy extrém helyeken, földön, vizen és levegőben is adjon koncertet. A tehetséges énekes bravúros módon oldotta meg a feladatot. 

Földön egy kirakatban, vizen egy motcsónakon, a levegőben pedig egy kis repülőgépen énekelt Viktor.

"Nagyon furcsa érzés volt az üveg mögül „koncertet adni. Egy váratlan pillanatban kellett elkezdenem énekelni, és felhívni magamra a járókelők figyelmét. Ez igazi kihívást jelentett, hiszen egy hagyományos koncerten vagy fellépésen nem kell a vadásznom a közönségre, most viszont valóságos küzdelmet vívtam a lesütött szemmel, sietve közlekedők közönyével és a bennünket elválasztó, ráadásul a hangomat is elfojtó vitrinnel" – mesélte Viktor.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

"A Farkashegyi Repülőtéren várt rám a következő feladatom; egy kis motoros repülőgéppel emelkedtünk a magasba. Soha nem ültem még ilyen gépen, egyértelműen ez volt a kihívásom kedvenc része! Fantasztikus utazás volt, közel másfél órát töltöttem a levegőben. Ezalatt Deezeren betöltöttem az egyik dalom, amit csodálatos tájak fölött énekelhettem el, egy térképes alkalmazás segítségével pedig követtem a madártávlatból elém táruló útvonalunkat" – árulta el az extrém dolgokra mindig kapható sztár.