Durva dolgokat tettek a rablók Kim Kardashiannal

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
betörés kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szerencse, hogy nem esett komoly baja Kim Kardashianak azok után, amit a rablók tettek vele Párizsban. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Kim fegyeres rablás áldozata lett Párizsban, és sokmillió dolláros ékszereket raboltak el tőle. Most az is kiderült, mit tettek Kimmel a rablók, korábban ugyanis csak azt lehetett tudni, hogy két, rendőrnek öltözött férfi volt az elkövető.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

"Kim Kardashian Westet két férfi tartotta fel párizsi hotelszobájában, akik állig felfegyverkezett rendőrnek öltöztek, maszkot is viseltek. Lelkileg nagyon megrázta az eset, de fizikailag nem bántalmazták" - áll a sztár sajtósának közleményében.

A rendőrség már kiderítette, hogy nem 2, hanem 5 volt az elkövetők száma, a két férfi Kimet megkötözte és a fürdőszobába zárta, majd elraboltak közel 10 millió euró értékű ékszert a celebnőtől.

Kim a történtek óta nem jelentkezett közösségi oldalain, a sztárok viszont sorra írnak együttérzésükről az interneten.

Beyonce húga, Solange Knowles ledobja a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20161003-beyonce-huga-solange-knowles-enekesno-ledobja-a-textilt.html2 vadiúj klippel jelentkezett Solange Knowles, aki most bebizonyítja, hogy rá is érdemes odafigyelni. TV + Sztárok--Kim Kardashian fegyveres rablás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20161003-kim-kardashian-rablas-aldozata-lett-parizsban-tobb-millio-dollaros-ekszert-vitt-el-tole-ket.htmlA valóságshow-sztár a párizsi divathét vendége volt, a szállodai szobájában rabolta ki őt két fegyveres, akik egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Kanye West a hír hallatára félbeszakította New York-i koncertjét és neje után repült. TV + Sztárok--Benkő Dániel lakásában anyaszült meztelen nők mászkálnak: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20161003-benko-daniel-muzsaja-puceran-maszkal-a-muvesz-igy-orokitette-meg-kedveset-foto.htmlBenkő szemmel láthatóan élvezi a nála negyven évvel fiatalabb lányok társaságát, akikben azonban nem csak gyönyörködik. TV + Sztárok--Victoria Beckham kifakadt az egykori Spice Girls énekesnőirehttp://www.life.hu/sztarok/20161003-victoria-beckham-elmondta-velemenyet-az-egykori-spice-girls-enekesnoirol.htmlVictoria Beckham nem nézi jó szemmel azokat a dolgokat, amiket az egykori Spice Girls bandatagok mostanában terveznek. TV + Sztárok--Tápai Szabináék tudnak élni: Amerikában mulatnak Kucserávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-amerikaban-osszefutottak-csisztu-zsuzsaekkal.htmlElszöktek Tápai Szabináék, és a jelek szerint kettesben töltenek egy kis időt Amerikában. A program elég sűrűnek tűnik, mindent igyekeznek kipróbálni és még Csisztu Zsuzsáékkal is sikerült összefutniuk! TV + Sztárok--Istenes Bence: "Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja"http://www.life.hu/sztarok/20161003-istenes-bence-vezeti-majd-az-idei-comet-dijatado-galat-a-sztarnak-sok-baratja-jelolt.htmlNovember 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála. A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.