A Sztárban sztár ismét remek produkciókkal kápráztatta el a nézőket, de a zsűri is kitett magáért. A szabadszájú Majka ezúttal talán kicsit többet is mondott a kelleténél: kifecsegte Ördög Nóri fizetését!

A sztárok most vasárnap is hihetetlen átváltozásokkal szórakoztatták a nézőket, amikhez a zsűrinek is volt egy-két szava. A műsor alatt az egyik legnagyobb meglepetést okozó Veréb Tamás Adele bőrébe bújva énekelt, ezúttal is remek teljesítményt nyújtva. Ez a zsűri számára is kétségtelen volt, így ezúttal arról beszélgettek, vajon miért ért el olyan hatalmas nézőszámot a dalhoz tartozó videóklip.

Ördög Nóra és MajkaForrás: Tv2

"Engem is meglep, hogy mennyire megy ez a nóta egyébként. Aztán gondolkoztam azon, hogy mitől van ennek 1,7 milliárd kattintottsága körülbelül a neten. Gyakorlatilag az több, mint amibe a Star Academy került" – mondta Hajós András, akinek a szavaira Majka egyből reagált. "Csak a pontosítás végett, többe került a Star Academy, mert az Ördög Nóri kapott 1,6-ot" – kontrázott a rapper, akinek a beszólása nem igazán hozta meg a várt sikert.