A Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. 

Szerednyey Béla felmentené a férfiakat, ugyanis meggyőződése, hogy a nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét. A színész szerint ilyenkor mindkét fél sérül, sőt ha családban gyermek is van, akkor még nagyobb galiba kerekedhet az egészből - írja a Bors.  

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Miért? Azért, mert ha egy nő abban a pillanatban feláll, amikor megtudja a férfitól, hogy nős, és dacára a legkitartóbb ostromnak faképnél hagyja, akkor nincs megcsalás. Soha többé nem találkoznak. De ilyen általában nincs! A nő is meg akarja szerezni az imádott férfit, el akarja hódítani, sőt később kizárólagos jogot is formálna rá! Így aztán legtöbbször a férfi a szenvedő fél, aki persze nem tud dönteni ebben a helyzetben, és így egyre jobban szorul a nyakán a hurok.Belebetegszik, esetleg "csinál magának" egy rákot, az anyagi romlásról nem is beszélve! Ezért kérem a hölgyeket, hogy inkább a kapcsolat elején vegyék fel azt a bizonyos nadrágot, amit ké­sőbb oly hőn áhítanak hordani, és keményen vessenek véget a flörtnek, ha nem szabad a pálya! Higyjék el, önök az okosabbak, időt spórolnak vele, és nem teszik tönkre három ember életét...a gyerekekről nem is beszélve!" - nyilatkozta a színész.