Tápai Szabináék tudnak élni: Amerikában mulatnak Kucserával

Tápai Szabina Kucsera Gábor USA Csisztu Zsuzsa Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszöktek Tápai Szabináék, és a jelek szerint kettesben töltenek egy kis időt Amerikában. A program elég sűrűnek tűnik, mindent igyekeznek kipróbálni és még Csisztu Zsuzsáékkal is sikerült összefutniuk!

Irigylésre méltó Tápai Szabináék élete, szebbnél szebb helyen jár a sztárpár. Kucsera Gáborral most éppen az USA legismertebb látnivalóit igyekeznek megtekinteni, így elég sűrű a program.

Szabina az Instagram-oldalán dokumentálja élményeiket, így a rajongók is végigkövethetik az izgalmas pillanataikat. Természetesen jártak a hollywoodi hírességek sétányán, és nem hagyták ki a Micsoda nő!-ből ismert Rodeo Drive-ot sem.

Las Vegasban pedig kaszinózásra adták a fejüket, és nagyváros ide, vagy oda sikerült egy másik magyar sztárpárral összefutniuk. Így esett, hogy Tápai Szabináék Csisztu Zsuzsáékkal vacsoráztak együtt a világ szórakoztató központjában.

#összefutottunk #vacsi #lasvegas #strip #séta #dejovolt #casino

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által közzétett fénykép,

A programoknak azonban itt még nem volt vége, nem hagyták ki a Grand Canyot sem, és még egy amerikaifutball-meccsre is ellátogattak.

#grandcanyon #sziklák #csoda #álomszép #csúcson #dejovolt #imádtam #túra #helicopter

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által közzétett fénykép,

Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--Kim Kardashian fegyveres rablás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20161003-kim-kardashian-rablas-aldozata-lett-parizsban-tobb-millio-dollaros-ekszert-vitt-el-tole-ket.htmlA valóságshow-sztár a párizsi divathét vendége volt, a szállodai szobájában rabolta ki őt két fegyveres, akik egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Kanye West a hír hallatára félbeszakította New York-i koncertjét és neje után repült. TV + Sztárok--Szerednyey Béla: "A nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét"http://www.life.hu/sztarok/20161003-szerednyey-bela-szerint-sokszor-a-nok-a-hibasak-mert-csabitanak-velemeny.htmlA Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi mostantól feleségként szerepel majd a képernyőn http://www.life.hu/sztarok/20161003-szabo-zsofi-a-frissen-hazas-musorvezeto-ujra-a-kepernyore-kerul.htmlHosszú hónapos kihagyás után újra visszatér a képernyőre a csinos műsorvezető, méghozzá a Story Extra című produkcióban. TV + Sztárok--Mi történt Sarka Kata arcával? Kissé eltorzult!http://www.life.hu/sztarok/20161003-sarka-kata-arca-eltorzult-grimaszokat-vagott-kislanyaval-a-musorvezeto.htmlSűrű hétvége van Sarka Kata háta mögött, hiszen részt vett barátnője, Szabó Zsófi esküvőjén egyéb szokásos teendői mellett. Az elmúlt két napot egy szelfisorozattal zárta, ami meglehetősen furcsára sikerült. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÉletéért menekült a háború elől az X-Faktor versenyzője, Gorbunov Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161003-gorbunov-dmitrij-ukrajnabol-a-haboru-elol-eletet-feltve-menekul-magyarorszagra-az-x-faktorba.htmlTehetségeken kívül szívszorító emberi sorsok is megjelennek az X-Faktor színpadán: a kellemes hangú Gorbunov Dmitrij-ről például kiderült, a háború elől menekül Ukrajnából Magyarországra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.