Polyák Lilla a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre megújul, szereplését pedig új párja és gyerekei is folyamatosan követik. A legutóbbi átváltozása viszont annyira jól sikerült, hogy még fiai sem ismerték meg őt.

A színészként is dolgozó, 40 éves sztárnak már utánoznia kellett Shakirát, Szandit és Flipper Öcsit. legutóbb viszont Inner Circle dalát, a Sweat-et énekelte, ezért a fekete, rasztahajú, szakállas énekes bőrébe kellett bújnia. A teljes átalakuláshoz Lillának több mint három órát kellett a sminkszobában töltenie. Az átváltozás után még saját magát sem ismerte fel."Nem maradt belőlem semmi, a közösségi oldalamra ki is írtam, hogy még az édesanyám sem ismerne rám" - mesélte Lilla.

Lilla azt is elárulta, hogy gyerekeit a műsor közben folyamatosan bombázza fotókkal. Persze minden adást végignéztek, de Lilla állítja ezen a jelmezen Zsombor és Bulcsú is sokkot kapott. "Anya! Hogy nézel ki? Biztos te vagy?"- mondták a gyerekek. A szőrös férfijelmezben még párja, Máté sem akarta megcsókolni - mesélte Lilla a FemCafé műsorában.