Kitálalt válásáról Polyák Lilla!

válás Sztárban sztár Polyák Lilla Hormonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla akkor döntött a válás mellett, amikor megtudta: férjének barátnője van. A gyönyörű énekes- színésznő 15 évnyi házasságnak vetett véget.

Lilla és volt férje Hormonnay Zsolt, közel 20 év együttélés és 15 év házasság után váltak el egymástól. Most az egykori házasok a Sztárban Sztár színpadán közösen tűnnek fel, és egymás ellen küzdenek. A magánéletéről mindig szűkszavúan fogalmazó színésznő bevallotta, akkor döntött a válás mellett, amikor kiderült, hogy

férjének új barátnője van.

Majdnem húsz évet éltek együtt, de a varázs már elmúlt, elfáradtak. "Eltávolodtunk egymástól" - mesélte a Best Magazinnak.

Polyák Lilla és Homonnay Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Madách- és az Operettszínház sztárjai több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémáikat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nincs visszaút.

A különválás óta nemcsak volt férje, de ő is megtalálta más oldalán a boldogságot.

Választottja, sokak megdöbbenésére, 16 évvel fiatalabb kollégája, Gömöri Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.