Sebestyén Balázs csúnyán elveszítette a fogadást: lesz következménye

Forrás: Kasza Tibi / Facebook -
Facebook fogadás Kasza Tibi Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába győzködi Sebestyén Balázs a rajongóit, hogy ne kövessék Facebook-oldalát, a fanok nem hallgatnak rá. Hétvégén elérte a 150 ezer lájkot az oldala, ez pedig következményekkel jár!

Arra kárhoztatták a kollégái Sebestyén Balázst, hogy készítenie kellett magának egy hivatalos Facebook-oldalt úgy, hogy a műsorvezetőről köztudott, nem igazán rajong ezekért. Ám volt még egy kitétele a dolognak: csak akkor törölheti le magát, ha november közepéig nem lesz 250 ezer követője!

Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Nem halad valami jól a műsorveztő, ugyanis

a hétvégén, Kasza Tibi hathatós közreműködésével sikerült összeszednie több mint 150 ezer követőt.

Sebestyén Balázs nagyon nem örül, de azért megkönnyebbülhet, mert enyhítették a fogadás tétjét: eredetileg 140 ezer követőnél készítenie kellett magáról egy félmeztelen képet, amin szívet borotvál a mellkasára, 150 ezernél pedig széthúzott farpofával kellett volna végigfutnia az Andrássy úton. Ezek helyett azonban be kell ülnie majd a Kasza Taxiba, valamint Tibi főzőműsorába is el kell mennie.

Komoly fogadást veszített el Sebestyén Balázs: Megkopasztják!

Mivel Rákóczi Feri három hónapig kibírta dohányzás nélkül, amivel egyébként végleg le is tette a cigarettát, Sebestyén Balázsnak kopaszra kell vágatni a haját. Végül annyi kedvezményt kapott a rádiós, hogy 1 centis maradhat a haja. Ha minden igaz, a Got Talent szombati döntőjében már ilyen hajjal lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.