Hiába győzködi Sebestyén Balázs a rajongóit, hogy ne kövessék Facebook-oldalát, a fanok nem hallgatnak rá. Hétvégén elérte a 150 ezer lájkot az oldala, ez pedig következményekkel jár!

Arra kárhoztatták a kollégái Sebestyén Balázst, hogy készítenie kellett magának egy hivatalos Facebook-oldalt úgy, hogy a műsorvezetőről köztudott, nem igazán rajong ezekért. Ám volt még egy kitétele a dolognak: csak akkor törölheti le magát, ha november közepéig nem lesz 250 ezer követője!

Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Nem halad valami jól a műsorveztő, ugyanis a hétvégén, Kasza Tibi hathatós közreműködésével sikerült összeszednie több mint 150 ezer követőt.Sebestyén Balázs nagyon nem örül, de azért megkönnyebbülhet, mert enyhítették a fogadás tétjét: eredetileg 140 ezer követőnél készítenie kellett magáról egy félmeztelen képet, amin szívet borotvál a mellkasára, 150 ezernél pedig széthúzott farpofával kellett volna végigfutnia az Andrássy úton. Ezek helyett azonban be kell ülnie majd a Kasza Taxiba, valamint Tibi főzőműsorába is el kell mennie.

Komoly fogadást veszített el Sebestyén Balázs: Megkopasztják!
Mivel Rákóczi Feri három hónapig kibírta dohányzás nélkül, amivel egyébként végleg le is tette a cigarettát, Sebestyén Balázsnak kopaszra kell vágatni a haját. Végül annyi kedvezményt kapott a rádiós, hogy 1 centis maradhat a haja. Ha minden igaz, a Got Talent szombati döntőjében már ilyen hajjal lesz látható.