Pityeregtek a villalakók: kitárulkozós estét tartottak

Forrás: RTL Klub -
valóvilág Villa hiány sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitárulkozós estét tartottak a villában, a lakók az asztalt körbeülve vallottak egymásnak arról, mi, vagy ki hiányzik nekik a legjobban. Sokan meghatódtak és el is pityeredtek a szomorú pillanatoktól.

Már hetek óta be vannak zárva a lakók, nem csoda, ha vágyakoznak a kinti lét után. Úgy döntöttek, leülnek, és őszintén elmondják egymásnak az érzéseiket, és azt, hogy ki vagy mi hiányzik nekik a legjobban.

Forrás: RTL Klub

A legtöbb lakónak az édesanyja, családja, vagy éppen a párja hiányzik, de akad olyan is, aki az autóját félti. Az viszont biztos, hogy senki nem komolytalankodta el a feladatot, és türelmesen végighallgatták egymást, míg a másik olykor a könnyeivel küszködve beszélt. A kitárulkozás során mindenki a tőle telhető legnagyobb őszinteséggel vallott, nem csoda, hogy sok könny hullott az asztal körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.