Rengeteg remek alkotásban szerepelt Susan Sarandon, aki már kicsit unja is a hétköznapi filmek és a színészet világát, ezért akarja inkább a pornóiparban kipróbálni magát.

Susan Sarandon azok közé a színésznők közé tartozik, akik nemcsak hihetetlenül tehetségesek és sikeresek, de még a méltóságteljes öregedés fogalmát is ismerik. A 70 éves színésznő korához képest elképesztően jól néz ki, és ha volt is szépészeti beavatkozása, nem vitte túlzásba. Susan Sarandon rengeteg alkotásban szerepelt, élete során több díjat is nyert, de most úgy döntött: elég volt! Váltani akar, méghozzá a pornóiparra.

Susan SarandonForrás: AFP/Valery Hache

Korábban azt nyilatkozta a színésznő, hogy női szemszögből ábrázolt felnőttfilmeket szívesen forgatna, mert bár nem látott elég pornót ahhoz, hogy tudja, mi a baj velük, de szerinte túlságosan brutálisak ezek a filmek. „Nem úgy tűnik, mintha a nő élvezné az épp zajló dolgokat. Ezért mondom, hogy ha már nem akarok többé filmezni, szívesen csinálnék női szemszögből megvalósított pornófilmeket” – mondta a színésznő.