"Újra vannak céljaim" -Tom Cruise menti meg Rékasi Károlyt

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
szinkronhang szinkron munka Tom Cruise Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mást egyelőre nem tud elvállalni, de örül, hogy szinkronizálhat. Úgy néz ki, éppen állandó kollégája, Tom Cruise húzhatja ki a pácból Károlyt, akit korábban már 16 filmben szinkronizált.

"Életmentő most számomra ez a lehetőség, a szinkron, tulajdonképpen kihúz a pácból. Fontos, mert a rendszeres munkával legalább elkezdhetem törleszteni az adósságaimat" - nyilatkozta a színész, aki 15 hónapos lábadozása alatt felélte a tartalékait, és némi adósságot is felhalmozott. Úgy tudni, elapadtak megtakarításai és a nehéz időkben szerelme, Pikali Gerda színésznő fizetésére is támaszkodniuk kellett.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Szernecsére pont ebben az időszakban találták meg a szinkronmunkákról szóló felkérések, amikor úgy érezte, már csak terhére van a környezetének. "Optimista vagyok és boldog, újra vannak céljaim, érzem, hogy szükség van rám és arra, amit tudok" - mondta Károly a Blikknek.

Tom Cruise Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.