Bochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért.

A rádiós műsorvezető évtizedek óta erősíti a magyar közszereplők táborát. Sokszor került már címlapokra beszólásaiért: hol a nők súlyát firtatta,hol kollégáinak szólt be. Ezúttal viszont olyan dolgot tett, amivel mindenki szemébe könnyeket csalt: egy struccot vett a Music Fm egyik szerencsétlenül járt hallgatójának. 

Bochkor Gábor most beszólt, korábban meg őt támadták szavai miattForrás: Music FM / Facebook

Kétségbeesetten fordult az egyik hallgató az Önindító című reggeli műsorban a műsorvezetőkhöz, miután egyik éjjel a szomszéd kutyái széttépték féltve őrzött stuccait.
"Mindenki másokra mutogat, senki nem tesz semmit, ezért fordulok a média hatalmához" – írta az elkeseredett strucctulajdonos, akit Bochkorék azonnal felhívtak, hogy közzé tegyék a szerencsétlenül járt férfi esetét. Miután kiderült, a hatóságok miért nem tudnak foglalkozni az üggyel, Bocsi egy nagylelkű ajánlatot tett a pórul járt férfinak."Én vettem neked egy struccot" – újságolta a rádiós, amitől még kollégái szája is tátva maradt. "Tegnap egész délelőtt azt kuttattam, hogyan lehet struccot venni" - mesélte Bocsi, aki végül rátalált egy tenyésztőre, akitől azonnal vett is egy bébistuccot. Bocsi nagylelkűségét műsorvezető társai is elismerték, István Dani rögtön javasolta is, hogy a madarat nevezzék el Bocsinak. Bochkor Fittikém segítségét kérte a strucc elszállításában, aki természetesen örömmel vette a feladatot. Tekintve, hogy a madárnak meleg helyre van szüksége, így a száguldó riporter 200 km-en keresztül, 30 fokban lesz kénytelen utazni a madárral.