Gyűrű került Zimány Linda ujjára

gyűrű Zimány Linda ékszer Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. 

Álomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbóluma

A elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Olvasd el a Life.hu cikkét a nézd meg a csodás gyűrűket itt!
Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Végigbőgte a napját Szinetár Dóra - Ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szinkronmunkaja-miatt-bogte-vegig-a-napot-szinetar-dora-szineszno.htmlVégig izgulta és bőgte a napot Szinetár Dóra október 3-án. Szerencsére nem történt tragédia, pont ellenkezőleg, a szanésznő egy számára nagyon kedves feladatot kapott.TV + SztárokOrigoGyászol Zalatnay Cini!http://www.life.hu/sztarok/20161005-gyaszol-zalatnya-cini-az-enekesno-kozossegi-oldalan-vallott-fajdalmarol.htmlZalatnay Cini a Facebookon búcsúzott kedvencétől. TV + Sztárok--VV Dina: "Biztos unalmas, hogy nem vagyok bent" http://www.life.hu/sztarok/20161005-vv-dina-megszolalt-uj-udvarlora-talalt-a-villa-alain-kivul-eloszlatta-a-hireket.htmlSzárnyra kelt egy hír, miszerint Dina máris új udvarlóra talált a villa falain kívül, méghozzá nem is akárkinek a személyében. TV + SztárokOrigoLady Gaga pucéran heverészik a hálószobában: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161005-lady-gaga-pucer-fotoja-az-enekesno-ujra-egy-szexi-fotoval-rukkolt-elo.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk. TV + Sztárok--Kiderült: ezért nem láthatod majd Kiszel Tünde naptárában Donatelláthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-kiszel-tunde-naptarabol-kimarad-a-lanya-donatella-ezuttal-barokk-es-reneszansz-stilusu-lesz.htmlKiszel Tünde naptára már legendás, természetesen a jövő évben sem kell nélkülöznünk, nem úgy mint Donatellát! Most először fordul elő, hogy a tinilány kimarad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.