Már nyolc hónapja nem él együtt Damu Roland és Edina, az asszony pedig egyre rosszabb helyzetbe kerül. Nincs pénze, munkája, a felhalmozott tartozását sem tudja kifizetni, még a fűtést is kikapcsolták nála.

Damu Edina helyzete nem túl rózsás, nagyon gyorsan kisiklott az élete. Házassága tönkrement, gyermekét nem nevelheti, Rolanddal pedig szinte már nem is beszélnek, de nem is szeretné látni a férjét. A közös életük véget ért, magától kell talpra állnia, ami nem lesz könnyű.

Damu EdinaForrás: TV2

"Sokat vagyok beteg, nincs munkám, nem tudom miből kifizetni a válás harmincezer forintos illetékét sem. Emellett több mint százezer forintos adósság maradt a nyakamon, ami még a Rolanddal közös életünk során keletkezett. Kikapcsolták nálunk a gázt is, azt sem tudom, hogyan fogunk fűteni, nincsen meleg vizünk sem" - mondta a Story Magazinnak Edina, akinek gyermekét nővére neveli, mivel Edina még a terhessége alatt sem tudott lemondani az alkoholról.

Damu Edina: "Roland állapotosan is megpofozott és leköpött"
A Damu család körül kialakult botrány tovább kígyózik, most Edina azt állítja, hogy a színész többször is megverte őt, sőt akkor is kezet emelt rá, amikor már áldott állapotban volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!