Válik Anglia leggazdagabb párja

luxus richard caring válás vagyon leggazdagabb ember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hihettük, Brad Pitt és Angelina Jolie érdemli ki az év válása címet, ám úgy tűnik megérkeztek a brit trónbitorlók. Anglia leggazdagabb embere, a mérhetetlen vagyonnal rendelkező Richard Caring is elhagyja feleségét...

Richard Caring bár nem tartozik a celebvilág éllovasai közé, Angliában mégis mindenki tudja ki ő. Elképesztő vagyonáról és az ezzel járó felfoghatatlan luxusról beszél minden brit. A 69 éves üzletember ezúttal nem megbotránkoztatóan drága nyaralásaival, vagy luxusjárgányaival került a címlapra: ő is válik feleségétől.

Richard Caring Forrás: AFP/Glyn Kirk

A multimilliárdos már otthonából is elköltözött, a hírek szerint összebútorozott szeretőjével, a 35 éves modell Patricia Mondinnivel. Ámor óriásnyilat használhatott, ugyanis az üzletember 45 évnyi házasságot rúgott fel a szépséges nő kedvéért.

Az exmodell feleség sem búslakodhat, már ami az anyagi részét illeti, ugyanis

a válással 350 millió font, azaz 121 milliárd forint üti majd a markát.

- tudta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.