Hajdú Péter kimaradt Szabó Zsófi luxusesküvőjéből

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
Esti Frizbi esküvő Szabó Zsófi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem bulizhatott együtt a hatalmas násznéppel, ugyanis Hajdú Péter nem kapott meghívást Szabó Zsófi luxusesküvőjére. Erről saját maga vallott az ismét képernyőkre kerülő Esti Frizbiben.

Ismét látható lesz az Esti Frizbi, Hajdú Péter műsora az ATV-n folytatódik, ugyanis a TV2 már nem tartott igényt a produkcióra. Sokat azonban nem változik a show, csupán arrébb kell kapcsolnunk párat, ha meg szeretnénk nézni. Hamarosan láthatjuk is az első adást, melyben Hajdú Péter gyerekeknek vallja be: ő bizony kimaradt Szabó Zsófi lagzijából, méghozzá azért, mert egyszerűen nem hívták meg.

Hajdú Péter Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

A műsorvezető kikérte a gyerekek véleményét arról, hogy vajon mi lehet ennek az oka, az érdeklődésért cserébe ő is kapott kemény kérdéseket, méghozzá a házasságának megromlásáról. A kicsik egész egyszerűen arra voltak kíváncsiak, miért hagyta el őt a felesége, ám a showman nem volt hajlandó válaszolni - írja Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.