Micsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamáját

Vajna Timi Las Vegas chippandale show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nem mindennapi életet él, amit most nagymamájával is megosztott: chippendale show-ra vitte az idős hölgyet, aki szemmel láthatóan élvezte a hiányos öltözetű férfiak gyűrűjét.

Vajna Timi luxuséletet él, ezt nem is szokta véka alá rejteni: rajongóival mindent megoszt közösségi oldalán. Ezúttal viszont olyat tett, amire még álmainkban sem gondoltunk. Nagymamáját magával vitte Las Vegasba, ahol egy igazi chippendale show-t is megnéztek. Az idős hölgy nagyon vagány lehet, ugyanis a fotón is jól látszik, hogy mosolyogva viseli a ruhátlan felsőtestű férfiak garmadáját.

My grandma and the chippendales #chippendales

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vajna Tímea nagyon jól érzi magát Los Angelesben

Andy Vajna felesége kihasználja, hogy Los Angelesben, a filmek városában lépten-nyomon mesefigurákba botlik. Egy vicces videót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen egy hatalmas robottal táncikálnak. A csinos sztár láthatóan élvezi a fura szerzet társaságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.