Nagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt.

A cégvezető állítása szerint az öteletet egy amerikai vállalatnál látta, ahol a felsővezetők így erősítették a csapatösszetartást. Olyannyira megtetszett neki ez a módszer, hogy saját cége női dolgozóinál is bevezette. Minden reggel így kezdik a munkanapot, a főnök pedig készségesen tartja csókra a száját minden alkalmazottjának.

Forrás: Youtube

Eleinte furcsállották a nők ezt a módszert, ketten nem is bírták megcsókolni a vezetőjüket, így fel is mondtak a vállalatnál. A többi hölgy azóta már megszokta ezt a nem mindennapi üdvözlést, és ha a főnök épp szabadnapos, akkor valamennyien ráírnak a chaten, mert annyira hiányzik nekik a férfi jelenléte.

A kínaiak Facebbok oldalán, a Weibón többeket felháborított ez a történet. Sokan azt firtatták, vajon mit szólnak ehhez az alkalmazottak férjei, barátai, mások pedig a fertőzésektől féltették a szóban forgó hölgyeket.