Sarka Kata a férje nélkül, csak a gyermekei társaságában vett részt Szabó Zsófi esküvőjén, aki egyre több részletet oszt meg a lagziról. Ezúttal egy videót tett ki a nagy napról, amin az is látható, hogy Sarka Kata a hajadon lányok között tolong az esküvői csokorért... 

Szabó Zsófi október elsején mondta ki a boldogító igent párjának, és egyre több részletet oszt meg a nagy napjukról. Néhány nappal ezelőtt például az immár házas színésznő az esküvőjükről egy érdekes videót tett közzé, amin legjobb barátnője, Sarka Kata is feltűnik. A műsorvezető gyermekeivel együtt vett részt a lagzin, Hajdú Péter nem kapott meghívást az eseményre. Kata pedig láthatóan nagyon élvezte a bulit, sőt, annak ellenére, hogy még nem váltak el, beállt a hajadon lányok közé, hogy elkapja a menyasszonyi csokrot. 

Forrás: Vimeo

Rengeteg lány ácsingózott Zsófi virágaira, de mind közül éppen Kata volt az, akinek a kezében landolt a csokor: ez a pillanat a videóban 4:25-nél látható. A hagyomány szerint ez azt jelenti, ő lesz a következő, aki férjhez megy. Kíváncsian várjuk, hogy vajon beteljesül-e a babona.