A Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. 

A beszélgetés fő témája a média és annak kultúrára gyakorolt hatása volt. Az este folyamán komoly témák is szóba kerültek, melyre Sebestyén Ba­lázs és D.Tóth Kriszta mellett a 444.hu főszerkesztője, Uj Péter is válaszolt. Bár Balázs az elején próbálta elviccelni a dolgokat, az esemény másik sztárvendége igyekezett kompenzálni beszélgetőtársa komolytalankodását. A rendezvényen a Life.hu is részt vett. 

Forrás: Szabó Balázs/Origo

"Valljuk be, azért nem sokan tudnak megélni abból, amiből te, Balázs, hogy mindenkivel genyó vagy" - mondta D. Tóth Kriszta, melyre a műsorvezető hamar válaszolt. "Bele kell törődni, hogy nem szeret mindenki, sőt! Én amúgy is mindig megosztó pali voltam. Akik a médiában dolgoznak, valahol mind szeretethiányos emberek. Szükségük van a pozitív visszacsatolásra, hogy a nézők, a hallgatók szeressék őket. Ez azért rám is igaz, de el kell ismerni, hogy különösebben az sem érdekel, ha nem bírnak" - tette hozzá a műsorvezető.