D. Tóth Kriszta összecsapott Sebestyén Balázzsal

Forrás: Szabó Balázs/Origo -
műsorvezető D. Tóth Kriszta beszólás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. 

A beszélgetés fő témája a média és annak kultúrára gyakorolt hatása volt. Az este folyamán komoly témák is szóba kerültek, melyre Sebestyén Ba­lázs és D.Tóth Kriszta mellett a 444.hu főszerkesztője, Uj Péter is válaszolt. Bár Balázs az elején próbálta elviccelni a dolgokat, az esemény másik sztárvendége igyekezett kompenzálni beszélgetőtársa komolytalankodását. A rendezvényen a Life.hu is részt vett.

Forrás: Szabó Balázs/Origo

"Valljuk be, azért nem sokan tudnak megélni abból, amiből te, Balázs, hogy mindenkivel genyó vagy" - mondta D. Tóth Kriszta, melyre a műsorvezető hamar válaszolt. "Bele kell törődni, hogy nem szeret mindenki, sőt! Én amúgy is mindig megosztó pali voltam.

Akik a médiában dolgoznak, valahol mind szeretethiányos emberek.

Szükségük van a pozitív visszacsatolásra, hogy a nézők, a hallgatók szeressék őket. Ez azért rám is igaz, de el kell ismerni, hogy különösebben az sem érdekel, ha nem bírnak" - tette hozzá a műsorvezető.

Dúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­tonhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-lewis-ha-mil-ton-budapesten-a-sztar-talan-pal-vin-barbi-miatt-jott-a-fovarosba.htmlA hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt mulatják az időt? TV + SztárokOrigoLerántotta vendége felsőjét a pofátlan műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-yola-berrocalrol-elo-adasban-rantotta-le-a-felsot-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető élő adásban rántotta le a felsőt a spanyol szexbombáról. Óriási villantás lett a vége. TV + SztárokOrigoEsküvő lefújva: Szakított Rihanna és Drakehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-eskuvo-lefujva-szakitott-rihanna-enekesno-es-drake.htmlÚgy volt, hogy hamarosan oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, ám most a szakításuktól hangos a sajtó. TV + Sztárok--A válóperek királynőjét kérte fel Angeline Jolie ishttp://www.life.hu/sztarok/20161010-laura-wasser-ugyvedet-kerte-fel-angelina-jolie-a-valashoz.htmlHa van Hollywoodban nő, aki minden válást tökéletesen lebonyolít, az csakis Laura Wasser lehet. TV + SztárokAFPExkluzív interjú VV Lórival- ezért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-kuzdelem-parbaj-nelkul-feladta-a-jatekot-kikoltozott-a-villabol-csaladja-miatt.htmlNem túl sokszor fordul elő a Való Világban, hogy egy lakó feladja a játékot, de Lóri így tett. Mint mondta, már régóta fontolgatja, hogy nem szeretné folytatni és nem tudta kiűzni ezt a gondolatot a fejéből. TV + SztárokOrigoDér Heni combjai mindent visznek: Micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161009-der-heni-enekesno-hetvegen-is-edz-szexi-combjai-vannak.htmlAz énekesnő hétvégén sem hanyagolja el a testét: ez meg is látszik rajta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.