Bevált recept: szívdöglesztő pasi és cuki vizsla

Forrás: Instagram/Dylan Bradley -
has modell Vizsla kocka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden marketingszakértő tudja, hogy cuki kiskutyákkal bármit el lehet adni. Ha mindehhez pedig egy helyes, kockás hasú pasit párosítunk, akkor garantált a siker. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt Dylan Bradley modell is előszeretettel alkalmazza. A tökéletes felsőtest adott, és az édes vizsla is megérkezett...

Azon kívül, hogy szívdöglesztő, nem lehet túl sok mindent tudni Dylan Bradley modellről. A helyes fiú Ellen DeGeneres show-jában tűnt fel, a testéről lehetett megvásárolni az általa viselt ruhadarabokat. Mondanunk sem kell, hogy minden elkelt, amit csak magára öltött. Nagy kedvenc lett, pedig akkor még nem is láthatták a hölgyek Dylan Instagram-oldalát.

Forrás: Instagram/Dylan Bradley

A kockás hasú modell ott is előszeretettel örvendezteti meg a rajongóit meztelen felsőtestével, ráadásul kutyája, az édes vizsla is csatlakozik hozzá egy-két kép erejéig. Együtt igazán imádnivalóak, főleg, mikor az ágyban pihengetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.