Nincs vége Jim Carrey botrányának. A tavaly öngyilkosságban elhunyt barátnőjének családja nem hagyja annyiban a dolgot. Szerintük a színész felelős azért, hogy Cathriona eldobta magától az életet és azt akarják, hogy a színész megbűnhődjön ezért.

Jim Carrey-nek nincs nyugta, mióta tavaly öngyilkosságot követett el az egykori barátnője. A nő családja sok mindennel vádolja a színészt, úgy gondolják, a sztárnak szerepe volt abban, hogy Cathriona eldobta magától az életét. A nő exférje szerint Jim Carrey váltotta ki álnéven azokat gyógyszereket, amivel öngyilkosságot követett el. Később pedig előkerült egy a nő által írt levél, melyben azzal vádolja a színészt, hogy több nemi betegséget is elkapott tőle.

Forrás: AFP

Cathriona White édesanyja úgy gondolja, lánya éppen azért dobta el magától az életét, mert képtelen volt normálisan élni a betegségek miatt. A TMZ információi szerint az anya bíróság elé megy, és azt is állítja, hogy Jim Carrey többször megfenyegette lányát, hogy ne merészeljen beszélni erről. A színész egyelőre nem reagált.