Ambrus Attila elárulta, hogyan szökött meg a börtönből fényes nappal

Forrás: TV2 -
bankrabló börtön Viszkis Ambrus Attila Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viszkis néven elhíresült bankrabló úgy döntött, hogy végre kamerák előtt is elmondja, hogyan szökött meg a rendőrség elől. 

Ambrus Attila a Tetthely című műsornak beszélt a szökésről. Az egykori bankrabló részletekben gazdag beszámolót adott, melyből kiderült, hogy roppantúl bosszantotta őt az a fajta igazságtalanság, melyet vele szemben tanusítottak a hatóságok.

Forrás: TV2

"Bosszantott az igazságtalanság. Olyan ügyekkel vádoltak meg, ami - utólag kiderült - nem felel meg a valóságnak. Én azt gondoltam, korrekt módon álltam a hatóság felé.

Korábban többször kivitettem magam ebből az objektumból, és felmértem, hogy hol van esélyem.

Emellett tisztában voltam vele, hogy az állomány sem volt a helyzet magaslatán. 24 órás szolgálatban voltak: kevés ember volt, fáradtak voltak, nyár volt, szombat délelőtt - úgymond minden nekem kedvezett." - mesélte Ambrus, akinek végül hét perc alatt sikerült kijutnia. Először az udvarra ment, majd onnan a vizsgálótisztje irodájába. Rendőrségi pólót viselt, így szinte kizárt volt, hogy bárki is megállítsa. Az irodából egy kötélen leereszkedve ki is jutott a börtönből.

Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschop-nak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoA 15 legcukibb bagoly kép, amit valaha láttál: bájos felvételek! http://www.life.hu/news/20161013-cuki-baglyos-fotok-ilyen-bajos-felvetelt-reg-lattal-nezd-meg-te-is.htmlA baglyok amellett, hogy a bölcsesség szimbólumai, meglepően kedvesek is tudnak lenni. Ha egy cuki galériára vágysz, akkor jó helyen jársz. NewsOrigoA hurrikántól megmentett kiscicáért rajong most az internethttp://www.life.hu/news/20161012-a-hurrikantol-megmentett-kiscicaert-rajong-most-az-internet-ime-a-kisallat.htmlRosszul indult a csöpp cica élete, most azonban ő az internet sztárja: több, mint 100.000 ember rajong érte. NewsOrigoSokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítónhttp://www.life.hu/news/20161011-egy-ujszulott-csecsemo-holttestere-bukkantak-a-qatar-airways-jaratan.htmlEgy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.NewsOrigoGyászol II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20161010-13-ev-utan-el-kellett-altatni-szeretett-kutyajat-ii-erzsebet-kiralynonek.html13 évesen, betegség elhunyt Holly-t, II. Erzsébet királynő idős kedvencét, aki még egy reklámban is szerepet kapott. News--Újabb remek hír mára: elfogták a hírhedt pokolgépkészítőthttp://www.life.hu/news/20161010-a-22-eves-sziriai-dzsaber-al-bakrt-szombat-ota-volt-szokesben.htmlA 22 éves Dzsaber al-Bakrt szombat óta volt szökésben. A férfi a hírek szerint a berilini repülőtéren készült robbantani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.