A Viszkis néven elhíresült bankrabló úgy döntött, hogy végre kamerák előtt is elmondja, hogyan szökött meg a rendőrség elől. 

Ambrus Attila a Tetthely című műsornak beszélt a szökésről. Az egykori bankrabló részletekben gazdag beszámolót adott, melyből kiderült, hogy roppantúl bosszantotta őt az a fajta igazságtalanság, melyet vele szemben tanusítottak a hatóságok. 

Forrás: TV2

"Bosszantott az igazságtalanság. Olyan ügyekkel vádoltak meg, ami - utólag kiderült - nem felel meg a valóságnak. Én azt gondoltam, korrekt módon álltam a hatóság felé. Korábban többször kivitettem magam ebből az objektumból, és felmértem, hogy hol van esélyem. Emellett tisztában voltam vele, hogy az állomány sem volt a helyzet magaslatán. 24 órás szolgálatban voltak: kevés ember volt, fáradtak voltak, nyár volt, szombat délelőtt - úgymond minden nekem kedvezett." - mesélte Ambrus, akinek végül hét perc alatt sikerült kijutnia. Először az udvarra ment, majd onnan a vizsgálótisztje irodájába. Rendőrségi pólót viselt, így szinte kizárt volt, hogy bárki is megállítsa. Az irodából egy kötélen leereszkedve ki is jutott a börtönből.