Eladták velencei luxusvillájukat, Korda György és Balázs Klári így végérvényesen Budapesten töltik mindennapjaikat. Fájó szívvel váltak meg palotájuktól, de megvan az előnye is a fővárosi létnek: tovább maradhatnak reggelente a hitvesi ágyban.

Korda György és Balázs Klári megváltak kacsalábon forgó palotájuktól, amit 2007-ben vásároltak. Mindig is nagy álmuk volt egy olyan nyugodt, kellemes otthon, de sajnos megérett az idő a váltásra. Kénytelenek voltak eladni a Velencei-tó partján fekvő villájukat, és újra elfoglalták a budapesti szállodaként is üzemelő házukat. Fájó szívvel váltak meg a minden igényüket kielégítő ingatlantól, de van előnye is annak, hogy immár ismét a fővárosban élnek.

Forrás: Viasat3

"Ezt az óbudai házunkat huszonöt éve építettük, és őszintén megvallva mindig ez volt az igazi otthonunk. Ez azért egy nagyon nagy szálloda, rengeteget dolgoztunk érte, hogy felépítsük és fenntartsuk. Most a felújításra is sokat fordítunk, bár konkrét összeget egyelőre nem tudok mondani, mekkora lesz a teljes költség" - mondta Korda György, akivel a felesége is egyet ért. "Nagyon jó újra itt élni. Végleges a döntésünk, most már itt is maradunk. Olyan ez, mint a szerelem. Mindig ez volt az örök, csak közben elmentünk kalandozni Törökbálintra és Ve-lencére. Sok szépsége és előnye van annak, hogy újra itt lakunk a Szikla utcában. Például reggel tovább tudunk együtt maradni a hitvesi ágyban, nem kell korán kelnem, hogy beérjek ide időben. Ez rengeteg pluszidőt vett igénybe" - árulta el a Borsnak Klárika.