Korda György és Klárika teljesen új életet kezdtek

Forrás: Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári palota Velencei-tó villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy álmuk vált valóra akkor, amikor beköltözhettek a Velencei-tó melletti kacsalábon forgó palotájukba, de most mégis eladták ékszerdobozukat. Korda György elárulta, miért kellett megválniuk a lélegzetelállító ingatlantól.

A házaspár - akik nemrég újra kimondták a boldogító igent - 2007-ben vásárolták meg a tóparti ingatlant. Hat és fél hálószobája és wellness részlege szolgálta a kényelmüket, nem beszélve a saját stégről, ahonnan gyönyörködhettek a vízi élővilágban.

A tóparti villa kertje Forrás: TV2

Egész életükben egy ilyen nyugodt és pazar otthonról álmodoztak, azonban nemrég mégis meg kellett válniuk a palotájuktól.

Hatalmas ágyuk volt a villában Forrás: TV2

"Bármennyire is szerettünk Velencén lakni,

be kellett látnunk, hogy már én sem vagyok 50 éves, 77 esztendősen pedig nem élhetek pontosan úgy, mint a fiatalabbak.

Amíg lent éltünk, addig is hetente legalább ötször fel kellett utaznunk a fővárosba, és rájöttem, hogy én már nem bírom az ingázást!" - árulta el Gyuri bácsi a hot! Magazinnak.

Balázs Klári a budapesti Korda Villa lakosztályában Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Jelenleg a Budán üzemelő szállodájukban kialakított lakás ad nekik otthont, ott is megvan minden kényelmük. Úgyis az a legfontosabb, hogy együtt lehessenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.