Micsoda szerelem: Meghitt fotót posztolt Lola

romantika szerelem Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Lola és szerelme, Bence túl vannak már egy viharos szakításon, újra egymásra találtak és csak úgy lángol köztük a szerelem. A fiatal énekesnő nagyon meghitt fotót posztolt közösségi oldalán.

A népszerű magyar énekesnő magánélete úgy tűnik, végleg révbe ért. Bár párjával, a szintén zenész Bencével egyszer már elváltak útjaik, egy ideje újra egy párt alkotnak és azóta le sem tagadhatnák, hogy mennyire szeretik egymást. Szerelmüket egy rendhagyó esküvővel is megerősítették.

A napokban pedig egy elképesztően cuki fotót posztoltak magukról: Lola és Bence meghitt képe egy kis melegséget csal a hűvös, őszi napokba.

Az megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow!

Pasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk.

Uma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--Gáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigoElképesztő szextitkokat osztottak meg egymással a villafiúk – Arcpirító részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-elkepeszto-szextitkaikrol-meseltek-egymasnak-a-valo-vilag-ferfi-tagjai-arcpirito-reszletek.htmlA Való Világ powered by Big brother játékosairól azt hittük, már nem tudnak újat mutatni, tévedtünk. Krisztián, Soma és Ati elképesztő szexuális igényeiket osztották meg egymással, kendőzetlenül... TV + SztárokOrigoVV Vivi újraértelmezte a mellvillantás fogalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-vivi-a-kivalasztas-elott-villantotta-meg-melleit-ujra.htmlVV Vivi úgy tűnik, csak akkor érzi jól magát, ha fedetlen testrészekkel billeghet. Nem tud elmúlni úgy nap, hogy a szőke villalány ne mutogatná valamilyét: hol a mellét, hol az egész testét teszi közszemlére. Ezúttal a kihívás előtt igyekezte elnyerni a figyelmet. TV + Sztárok--A kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlVV Krisztián és Mici között a kezdetektől furcsa a kapcsolat. Izzik köztük a levegő, vonzódásuk mégsem teljesedett még ki, illetve csak félig. Múlt éjjel ugyanis magasabb szintre léptek... TV + SztárokOrigoHazugságvizsgálatnak is alávetné magát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-brad-pitt-vissza-akarja-kapni-angelinat-meg-hazugsagvizsgalat-ala-is-vetne-magat.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Az egész világot megrázta a tény, hogy az egykori hollywoodi álompár már nem együtt tervezi a jövőt. Illetve ez csak Angelinára igaz, ugyanis Brad a hírek szerint kétségbeesetten próbálkozik megmenteni kapcsolatát a színésznővel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.