színésznő párkapcsolat Osvárt Andrea utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves színésznő több ország között is ingázik, ám ezt egyáltalán nem bánja. Ha teheti, akkor minden idejét a kedvesével tölti. 

Andrea úgy tervezi, hogy több utazására is magával viszi majd párját, hiszen ezzel is erősítik majd a kapcsolatukat. A sztár féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől, így nem csoda, ha nagyon ritkán beszél a kedveséről. Andi kedvese, Roberto Nápolyból jött a magyar fővárosba. Jelenleg is itt él és dolgozik, hogy minél többet legyen a színésznővel - írja a Bors.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ez a kapcsolat még csak pár hónapos, így eddig nem jött velem a forgatásokra külföldre, de később majd biztos meglátogat. Ő üzletember, élelmiszerekkel foglalkozik.

Sokan mondják, hogy az jobb, ha a párunk szakmabeli, de nekem nem jött be.

Illetve igen, egy ideig könnyebb, de mi van akkor, ha egy új filmforgatás van, és a páromnak is mást kéne forgatnia és nekem is, akkor máris sokkal nehezebb minden" - mondta Andi, aki láthatóan kivirult a párja mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.