Borzalmas tragédia történt egy édesanyával, és annak hathetes kislányával: mindketten 8 emeletet zuhantak. A 23. emeleten várták a liftet, aminek úgy nyílt ki az ajtaja, hogy valójában az üzemen kívüli felvonó a 15. emeleten vesztegelt.

Kisbabával, vagy anélkül egy 24 emeletes házban kizárólag a liftet használva lehet közlekedni, azonban egy végzetes napon a felvonó meghibásodott. A brooklyni anya a 23. emeleten lakott, és gyermekével együtt várta, hogy megérkezzen a lift. Amikor végre kinyílt az ajtaja, a nő betolta a babakocsit, és mindketten a mélybe zuhantak.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az ajtó ugyanis úgy nyílt ki, hogy a lift nem érkezett meg, a 15. emeleten állt valószínűleg meghibásodva. Az anya és kisbabája így 8 emeletet zuhantak. Hiába szállították kórházba a hathetes csecsemőt, nem tudták megmenteni az életét. Az anya is súlyos sérüléseket szenvedett, de a hírek szerint túlélte a zuhanást. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a felelősöket keresik, ám még azt sem zárták ki, hogy szándékosan zuhant az anya gyermekével együtt a mélybe. Az épületben egyébként éppen felújítást tartanak - írja a Mirror.