Soha nem lehet tudni, hol találjuk meg azt az embert, akit nekünk szánt az ég. Liptai Claudia és Pataki Ádám sem gondolta, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetően egymásra találnak. Ám a sorsnak, valamint Borbás Marcsinak hála, szerelembe estek.

Pataki Ádám és Liptai Claudia találkozása tényleg sorsszerű, erről közös könyvük bemutatóján meséltek a közönségnek. Amikor először meglátták egymást, még fogalmuk sem volt róla, hogy az lesz közös életük első fejezete.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Borbás Marcsinak is köze van a megismerkedésükhöz, ugyanis ha ő elvállalja azt a rendezvényt, amire Pataki Ádám felkérte, akkor Claudia sosem kerül a képbe. A Gasztroangyal azonban nem ért rá, Ádámnak pedig derengett, hogy Caludia is cukrásznak tanul. "Korábban olvastam, hogy Claudia cukrásznak tanul, kapóra jött a dolog. Ismertem Claudia menedzserét, és megkeresésemet örömmel fogadták. Soltvadkertre kellett lemenni, és rám hárult a feladat, hogy lefuvarozzam őket. Kíváncsi voltam, mi ennek a sikeres műsorvezetőnek a motivációja, hisz annyian foglalkoznak mostanság cukrászattal. Arra gondoltam, hogy lebeszélem róla, ha nem gondolja komolyan, és szerinte ez csak arról szól, hogy valami cukros krémet keverünk. Igaz, Claudia odafelé még a kocsi hátsó ülésein helyezkedett el, de visszafelé már mellém ült. Az első érintés ekkor esett meg, amikor Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét" - mesélte Ádám. Hozzátette, rá kellett jönnie, hogy Claudiát tényleg érdekli ez a mesterség. 

Forrás: TV2

"Mélyen elbeszélgettünk, és kiderült, hogy őt a dekoráció érdekli a leginkább, szeret alkotni. Pozitív hozzáállású tanoncot láttam benne. Így felkínáltam neki a lehetőséget, jöjjön hozzánk gyakorlatra" - idézi Ádám szavait a Blikk. Claudia pedig azt árulta el, hogy ő Ádám kezébe szeretett bele. "Annyira pasi, mindent meg tud csinálni, amihez én nem értek. Én soha nem fogok eljutni arra a szintre, mint ő, és ezért sosem fog elmúlni ez a pátosz, amit érzek iránta. Ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez" - mesélte a műsorvezető, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket is