Romantikus: így ismerkedett össze Liptai Claudia és Pataki Ádám

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia szerelem Borbás Marcsi ismerkedés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem lehet tudni, hol találjuk meg azt az embert, akit nekünk szánt az ég. Liptai Claudia és Pataki Ádám sem gondolta, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetően egymásra találnak. Ám a sorsnak, valamint Borbás Marcsinak hála, szerelembe estek.

Pataki Ádám és Liptai Claudia találkozása tényleg sorsszerű, erről közös könyvük bemutatóján meséltek a közönségnek. Amikor először meglátták egymást, még fogalmuk sem volt róla, hogy az lesz közös életük első fejezete.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Borbás Marcsinak is köze van a megismerkedésükhöz, ugyanis ha ő elvállalja azt a rendezvényt, amire Pataki Ádám felkérte, akkor Claudia sosem kerül a képbe. A Gasztroangyal azonban nem ért rá, Ádámnak pedig derengett, hogy Caludia is cukrásznak tanul. "Korábban olvastam, hogy Claudia cukrásznak tanul, kapóra jött a dolog. Ismertem Claudia menedzserét, és megkeresésemet örömmel fogadták. Soltvadkertre kellett lemenni, és rám hárult a feladat, hogy lefuvarozzam őket.

Kíváncsi voltam, mi ennek a sikeres műsorvezetőnek a motivációja,

hisz annyian foglalkoznak mostanság cukrászattal. Arra gondoltam, hogy lebeszélem róla, ha nem gondolja komolyan, és szerinte ez csak arról szól, hogy valami cukros krémet keverünk. Igaz, Claudia odafelé még a kocsi hátsó ülésein helyezkedett el, de visszafelé már mellém ült.

Az első érintés ekkor esett meg, amikor Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét"

- mesélte Ádám. Hozzátette, rá kellett jönnie, hogy Claudiát tényleg érdekli ez a mesterség.

Forrás: TV2

"Mélyen elbeszélgettünk, és kiderült, hogy őt a dekoráció érdekli a leginkább, szeret alkotni. Pozitív hozzáállású tanoncot láttam benne. Így felkínáltam neki a lehetőséget, jöjjön hozzánk gyakorlatra" - idézi Ádám szavait a Blikk. Claudia pedig azt árulta el, hogy ő Ádám kezébe szeretett bele.

"Annyira pasi, mindent meg tud csinálni, amihez én nem értek.

Én soha nem fogok eljutni arra a szintre, mint ő, és ezért sosem fog elmúlni ez a pátosz, amit érzek iránta. Ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez" - mesélte a műsorvezető, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket is.

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Radics Gigi lelki problémákkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-radics-gigi-kiesett-a-sztarban-sztarbol-lelki-gondokkal-kuzd-a-nagymamaja-beteg.htmlMindenki nagy meglepetésére Radics Gigi távozott a Sztárban sztár csapatából. Az énekesnő vasárnap sem a zsűrit, sem a nézőket nem győzte meg a produkciójával. Gigi azonban nem bánja, hogy kiesett, ugyanis komoly lelki gondokkal kell megküzdenie. TV + SztárokOrigoA színpadon simogatták Miley Cyrus szeméremdombját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161017-miley-cyrus-szemeremdombjat-a-szinpadon-simogatta-egy-rajongoja.htmlMegdöbbentő videó került elő Miley Cyrus egyik koncertjéről: az énekesnő csillogó dresszben vonaglott a színpadon, és élvezettel hagyta, hogy a rajongója a szeméremdombját simogassa, mindenki szeme láttára. TV + Sztárok--Amerikába költöztt a TV2 egykori arcahttp://www.life.hu/sztarok/20161017-amerikaba-koltozott-csaladjaval-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-riportere.htmlHosszú ideje nem láthattuk már Vujity Tvrtkót, ennek pedig megvan az oka: a ripoter nyár óta nincs az országban, Amerikába, Washingtonba költözött - írja a Blikk. TV + Sztárok--Majka: "Magamra tetováltattam Liptai Claudia nevét!" http://www.life.hu/sztarok/20161016-majka-es-bereczki-zoltan-is-magara-tetovaltatta-liptai-claudia-nevet.htmlA Sztárban Sztár zsűritagjai méltóképpen "búcsúztak" el a csinos kismamától. Hiába, itt bármi megtörténhet! TV + Sztárok--Testsúlya felét lefogyta a valóságshow sztár, Scarlett Moffatthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-testsulya-felet-lefogyta-a-valosagshow-sztar-scarlett-moffatt.htmlRengeteget fogyott a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlett Moffatt. A lány a születésnapján mutatta meg, honnan hová jutott a diétával. Sokkoló a változás! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.