Liptai Claudia összeköltözött szerelmével

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
TV2 műsorvezető Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz.

Az utcában állítólag nem nehéz észrevenni a tényt: Pataki Ádám beköltözött Liptai Claudia otthonába - a szomszédok szerint a férfi hatalmas autója a fél utcát elfoglalja. Claudia a Borsnak megerősítette a tényt:

Valóban együtt élünk Ádámmal, és nagyon boldogok va­gyunk

– mondta derűsen a TV2 sztárja. A 35 éves, kétgyermekes apuka május végén találkozott először a műsorvezetővel, de kapcsolatukat a nyár közepéig sikerült titokban tartani, akkor derült ki a nyilvánosság számára, hogy a közös szakmai érdeklődésen, a cukrászaton kívül, más is összeköti őket.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

A pár egy cukrásztanfolyam keretében ismerkedett meg egymással, Claudia Patakiéknál tanulta ki a híres mesterséget. A férfi a találkozásukkor ugyan házas volt, és feleségével együtt nevelték két közös gyermeküket, amikor randira hívta Claudiát, azonnal elköltözött otthonról.

Sarka Kata ismét férjhez megyhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sarka-kata-ismet-ferjhez-megy-hajdu-peterhez.htmlSarka Kata és Hajdú Péter azt tervezik, hogy hamarosan ismét kimondják egymásnak a boldogító igent. Család--Roberto konyhája: Sütőtökös tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés.CsaládNe szégyelld a könnyeidet - A gyász fontosságahttp://www.life.hu/csalad/20151029-halottak-napja-a-gyasz-tudomanya-a-gyasz-fontossaga.htmlHalottak napján megtelnek a temetők, eltávozott szeretteink sírjánál rójuk le tiszteletünket, és megemlékezünk az elmúlt pillanatokról. Ősi tradíció ez, már jóval a kereszténység előtt is létezett sok egyéb olyan szokással együtt, amik a gyász megélését és az elhunyt elengedését segítették. A mai rohanó világban azonban ezek az elengedést segítő szokások, rítusok kezdenek fellazulni, aminek következményeként gyakran feldolgozatlanul marad a lélekben a fájdalom.CsaládThinkstockSerena Williams terhes! Az apa állítólag a rapper, Drakehttp://www.life.hu/csalad/20151030-serena-williams-teniszezo-terhes-drake-nevu-rapprtol.htmlElképesztő hírt közölt a The Tennis Times: Serena Williams 12 hetes terhes, s a baba édesapja pedig nem más, mint a neves rapper, Drake. CsaládOrigoEgy kórház mosdójának ablakából dobta ki az újszülöttet édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151030-egy-kinai-edesanya-a-korhaz-mosdojanak-ablakabol-dobta-ki-gyereket-a-szules-utan.htmlSzülés után szinte azonnal végezni akart gyermekével egy édesanya, aki a jiangmeni kórház első emeletéről hajította ki a csöppséget.Család--Gólyahír! Pásztor Anna babát várhttp://www.life.hu/csalad/20151029-pasztor-anna-masodik-gyereket-varja.htmlPásztor Anna kisfiának, Benjinek hamarosan kistestvére születik. Az énekesnő már azt is tudja, milyen nemű babával bővül a család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.