Véres harc Miranda Kerr házánál: késes támadó tört be hozzá

Forrás: AFP -
betörés Miranda Kerr lövés kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véres harcok helyszíne volt Miranda Kerr malibui otthona, ugyanis egy hajléktalan késsel felfegyverkezve próbált betörni. A biztonsági őr ugyan észrevette, és megpróbálta leszerelni a támadót, de mindketten megsérültek.

Nem volt egyszerű dolga Miranda Kerr biztonsági őrének, nemrég ugyanis egy késes támadót kellett leszerelnie. A hajléktalan férfi a kerítésen beugorva próbált betörni, ám az őr egyből észrevette, és meg is próbálta megakadályozni őt tervében. A hajléktalan azonban kést rántott elő, és meg is sebesítette az őrt több helyen is.

Forrás: AFP

Ennek ellenére sikerült lefegyvereznie a hajléktalant, de az elszánt támadó nem hagyta magát, újra nekiment az őrnek, aki kénytelen volt fegyvert rántani. Négy lövéssel terítette le a hajléktalant, most mindkettőjüket kórházban ápolják. A szomszédok elmondása szerint Miranda Kerrnek szerencséje volt, ugyanis néhány napja kiköltözött, így ő nem tartózkodott a lakásban - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.