Még mindig válságos annak a 11 hónapos babának az állapota, akit apja egy légpuskával lőtt homlokon vasárnap. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Még mindig válságos az állapota és gépek tartják életben azt a 11 hónapos kisfiút, akit apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A kisfiút hiába szállították azonnal kórházba és operálták meg, még mindig élet-halál között lebeg és gépek tartják életben.A Blikk úgy tudja, hogy az apa a balesetet megelőzően, fegyverrel a kezében az utcán sétált, az arra járó rendőrök ezt észrevéve, megkérték, hogy menjen be a házba.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A 22 éves apa eleget tett a rendőri felszólításnak, és kezében a fegyverével abba a szobába ment, ahol 11 hónapos kisfia is tartózkodott. Ahogy letette a valószínűleg csőre töltött fegyverét, az azonnal elsültés homlokon találta a kisfiút. Mint megírtuk, a sérült gyereket először az ügyeletre vitték, majd onnan helikopterrel szállították a pécsi kórházba. Az apát nem helyezte előzetes letartóztatásba a rendőrség, a férfi jelenleg szabadlábon védekezik: gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult ellene eljárás.