Nem titkolózik tovább Zsidró: “Egy párt alkotunk Katával”

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudták titokban tartani kapcsolatukat: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmét leleplezték, ennek ellenére még néhány napig nem nyilatkoztak egymásról. A mesterfodrász azonban megtörte a csendet, és bevallotta, tényleg együtt vannak.

Hiába akarták a nyilvánosság elől elrejteni szerelmüket, nem sikerült. Múlt héten bombaként robbant a hír, miszerint Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A két sztár egy ideig nem volt hajlandó nyilatkozni kapcsolatukról, de a sztárfodrász úgy döntött, nem titkolózik tovább és elismerte, hogy valóban egy párt alkotnak.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás Zsidró

"Igen, egy ideje egy párt alkotunk Katával, nagyon boldogok vagyunk, de részleteket nem szeretnék elárulni, hiszen sosem beszéltem a magánéletemről, a válásomról sem, most a boldogságomról sem szeretnék" – idézi a Blikk a sztárfodrász szavait, aki 16 év házasság után idén vált el feleségétől. Dobó Kata szintén szingli volt, így semmi nem állt kapcsolatuk útjába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.