Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettek

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme.

A Best magazin arról számol be, hogy az Anger Zsolttal év elején szakító Dobó Kata és a tavasszal elvált Zsidró Tamás egy párt alkotnak.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

Zsidró válásáról tavasszal írtunk: „Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne” – nyilatkozta akkor.

Kata pedig néhány napja így vélekedett: „Szofi érkezése mindent felülírt: most már nem az az elsődleges feladatom, hogy egy hullámvölgy vagy egy csalódás után azzal foglalkozzak, én hogyan kezdek újra valamit, hanem őt kell elindítanom az életben. Már nem halhatok bele egy szakításba, hiszen ott van a kislányom. Amúgy is megtanultam, hogy minden úgy van jól, ahogy van. A szerelmet sem lehet erőltetni, majd jönni fog, ha akar.”

Úgy tűnik, barátságból lobbant fel köztük a szerelem, ugyanis Kata és Tamás kapcsolata régóta tart.

A színésznő nem először választ magának ebből a szakmából párt, ugyanis még mielőtt ismertté vált volna, Hajas Lászlóval is együtt élt a 19 évvel fiatalabb Dobó.

Hogy szereti a női lelkeket simogató fodrászokat, az egy korábbi Facebook-bejegyzéséből is kiderül:

„Fodrásznál és egyben lélekgyógyásznál jártam. A jó mester az utóbbihoz is kell hogy értsen, igaz, hölgyeim?” – állt akkori üzenetében. Vajon már akkor is Tamásra utalhatott?

Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Gyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoTévés karriert futhat be Pumped Gabo és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-pumped-gabo-es-parja-agi-musort-kaphat-az-rtl-klubnal.htmlMegkedvelték a nézők a Nyerő párosból könnyek között távozó Pumped Gabót és párját Ágit. Úgy tudni, az RTL Klub hosszú távon is számol velük. TV + SztárokOrigoValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigoValóVilág: Vivien pucér fenekét kényeztette Ati (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8ban-vivient-masszirozta-ati.htmlA villalakók rendszeresen megmasszírozzák egymást: vannak, akik szemérmesebben teszik, mások pedig... úgy, mint Vivien. TV + Sztárok--X-Faktor: ByeAlex szellemi mélységére jutna egy versenyzőhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-xfaktorban-petics-kristof-szeretne-eljutni-byealex-szellemi-melysegeig.htmlAz X-Faktor válogatói mindig bővelkednek zavarbaejtő és vicces pillanatokban. Az egyik ilyet most Petics Kristóf szolgáltatta, nem is teljesen értettük - és a zsűritagok sem -, hogy mit akar mondani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.