Már nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük.

Rengeteg rajongónak okoztak örömet akkor, amikor bejelentették: új részeket gyártanak a Szívek szállodájához. Már csak azért kellett izgulni, hogy vajon minden fontos szereplő visszatér-e, de hamar kiderült, hogy senki nem hagyja ki a forgatásokat, mindenki szerepelni fog az "A Year in the Life" címet kapó sorozatban.

Forrás: Netflix

Az eredeti Szívek szállodája nemrég ünnepelte 16. születésnapját, az első részt ugyanis 2000. október 5.-én vetítették, ennek alkalmából a sorozat színészei videóban köszöntötték a rajongókat.

Nem sokkal később pedig még nagyobb örömet okoztak a fanoknak azzal, hogy elárulták, mikor teszik közzé az új részeket. Lehet visszaszámolni, ugyanis már csak 37 napot kell aludni, hogy megtudjuk, hogyan alakult Lorelai és Rory Gilmore sorsa: november 25-én minden kiderül!

Forrás: Netflix