Mindenféle hirdetéssel találkozhatunk az interneten, de még mindig akad olyan, amin kicsit megbotránkozik az ember. Az egyik legnagyobb online oldalon például egy egyedülálló férfi a gyermekei anyját keresi anyagi támogatás fejében.

Bizarrabbnál bizarrabb apróhirdetésekre lehet bukkanni az interneten, de az emberek mindig túl tudnak tenni a másikon. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy az apa 5000 euróért árulta a neten gyermekét, most pedig egy olyan hirdetés került a figyelem középpontjába, amelyben egy egyedülálló férfi pénzért keresi gyermekei anyját.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Szülj nekem gyereket" jeligével adta fel a hirdetését a magyar férfi, amire a Bors bukkant rá. A lap álnéven levelet is írt az illetőnek és arról érdeklődtek, miért így keres leendő anyát. "Kétszer voltam nős, egyik nejemnek sem lehetett gyereke. Mások pedig nem akartak. Így jutottam erre az elhatározásra. Közösen nevelhetnénk, azt semmiképpen sem szeretném, hogy legyen valahol egy gyerekem, akit sohasem láthatok" - válaszolt a férfi, és az is kiderült, pontosan mennyi támogatást adna az anyának. Először négymillió forintot ajánlott a hirdető, de ezt sikerült feljebb tornászni előbb 5, később pedig 6,5 millió forintra. Utóbbi összeget azonban már csak akkor fizetné ki, ha az anya lemondana a gyermekéről, amit béranyaságnak neveznek és Magyarországon nem, de külföldön törvényesen elérhető.