emberkereskedelem kisgyerek apa eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az e-Bay-en akarta ötezer euróért eladni a kislányát az édesapa. A hatóságoknak azt állította, hogy csak viccből tette fel a hirdetést.

Egy német apa 5000 Euróért akarta eladni kislányát. A hirdetés szövege a következő volt:
"A kisgyerek 40 napos, Máriának hívják és eladó."

A férfi beismerte, hogy valóban feltette az üzenetet, de azt állította a hatóságoknak, hogy viccből írta a szöveget. Mikor az aukciós oldal felhasználói meglátták a babáról szóló hirdetést, azonnal riasztották a hatóságokat, akik emberkereskedelem miatt vizsgálatot indítottak - írja a Sky News.

A kislányt azonnal elvették szüleitől és állami gondozásba helyezték.

Képünk illusztráció Forrás: Facebook/Migration Aid

A rendőrség elismerte, hogy egy menekült családról van szó, de az ügyről több részletet nem mondott.

A hirdetés futótűzként terjedt a közösségi médiában, a portál azonban gyorsan reagált és levette az elképesztő ajánlatot.

Az Ebay szóvivője elmondta: " Természetesen biztosítjuk a hatóságok számára az összes információt ahhoz, hogy a nyomozást sikeresen lezárják."

100 rendőr kellett, hogy megfékezze az évszázad házibulijáthttp://www.life.hu/news/20161018-munchenben-szervezte-meg-egy-18-eves-az-evszazad-hazibulijat.html100 rendőr kellett, hogy leállítsa az évszázad házibuliját Münchenben. A 18 éves fiatal csak egy szűk baráti partit akart, végül összehozta az évszázad legnagyobb házibuliját.News--Sztriptízelt egy nő a 3-as metrón: meztelenre vetkőzötthttp://www.life.hu/news/20161018-meztelenre-vetkozott-egy-no-a-3as-metron.htmlFurcsa eseménynek lehettek tanúi a 3-as metrón utazók, ugyanis egy fiatal nő felszállás után elkezdett levetkőzni. Egy szál ruhadarabot sem hagyott magán. News76 évesen elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő, Várnagy Katalinhttp://www.life.hu/news/20161018-varnagy-katalin-jaszai-mari-dijas-szinmuveszno-76-evesen-elhunyt.htmlVasárnap évekig tartó betegség után 76 évesen elhunyt Várnagy Katalin, a Jászai Mari-díjas színésznő. A szomorú hírről kollégája tájékoztatta a nagyérdeműt. NewsOrigoElhunyt Szekér András forgatókönyvíró http://www.life.hu/news/20161017-szeker-andras-meghalt-a-hires-forgatokonyviro-es-szinhazi-dramaturg.htmlÖtvenöt éves korában, október 13-án elhunyt Szekér András forgatókönyvíró, színházi dramaturg - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap. NewsOrigoEzek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemlihttp://www.life.hu/news/20161017-ezek-kozul-valasztjak-ki-2016-legviccesebb-termeszetfotojat.htmlÍme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani. News--Kiderült, ki a Népligetben holtan talált nőhttp://www.life.hu/news/20161017-kiderult-ki-a-nepligetben-meztelenul-holtan-talalt-no-s-erzsebet-budapesti-anya.htmlNéhány nappal ezelőtt bukkantak egy fiatal, lemeztelenített nő holttestére a Népligetben. Állítólag a rendőrségnek már sikerült azonosítania az elhunytat: egy fiatal budapesti anyát öltek meg múlt héten. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.