Kim Cattrall: a Szex és New York miatt ment tönkre a házasságom!

Forrás: AFP -
házasság Szex és New York Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York szókimondó szinglije, Samantha Jones megformálója, Kim Cattrall színésznő meglepő őszinteséggel vallott házassága tönkremeneteléről. 

Forrás: AFP

"Sosem voltam ott, a férjem magányos volt, csalódott - egy kőkemény időszak volt számunkra."Kim és a 69 éves mérnök 6 évig voltak házasok 1998- 2004 között, ekkoriban futott a tévében a Szex és New York. Az egykori pár egyébként egy közös könyvet is adott ki 2002-ben, melynek témája az orgazmus volt.

Jön a Szex és New York 3?

Nemrég Sarah Jessica Parker arról csacsogott, hogy bizony van arra esély, hogy újra forgasson együtt a 4 szingli. Vajon tényleg lesz Szex és New York 3? Cikkünkből kiderül!
Újabb válás Hollywoodban: Tobey Maguire és felesége szétmentekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-ujabb-valas-hollywoodban-tobey-maguire-es-felesege-szetmentek.htmlTobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer a szakítás mellett döntöttek: a házaspár 9 évig volt együtt. TV + Sztárok--Marsi Anikó magánéleti titkairól vallott http://www.life.hu/sztarok/20161019-marsi-aniko-titkairol-meselt-joshi-bharatnak.htmlMarsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJim Carrey visszautasítja a Cathriona White öngyilkosságával kapcsolatos vádakathttp://www.life.hu/sztarok/20161019-jim-carrey-megszolalt-cathriona-white-ongyilkossagaval-kapcsolatban.htmlJim Carrey élete egykori barátnőjének öngyilkossága óta teljesen felfordult. Cathriona White édesanyja és férje is pereli a színészt, többféle váddal is: egyrészt azzal gyanúsítják, hogy nemi betegségeket adott át a nőnek, másrészt azzal, hogy ő szerezte be azokat a gyógyszereket, amikkel öngyilkosságot követett el Cathriona. Ezúttal Jim Carrey mondta el a történteket az ő oldaláról. TV + SztárokOrigoVV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoOrális szex a villában: Mici rárabolt Krisztián harcsájára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161019-valovilag-mici-es-krisztian-oralis-szexe-a-villaban.htmlVV Krisztián már adásokkal korábban megpróbálta rávenni Micit, hogy ne csak kézzel, hanem szájjal is kényeztesse a férfiasságát, de a lány mindaddig, amíg nem tért vissza a párbajról, visszafogta magát. Még a felénél sem jár a műsor, de soha ennyi pár nem pettingelt a villában, mint az idei szériában. TV + SztárokOrigoÍgy simogatja mellbimbóját Szorcsik Viki - Nem hinnéd el, hogy már 38 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20161018-szorcsik-viki-a-voros-tengernel-pozol-szexi-kepeken.htmlA színésznő a Vörös-tengernél időzik, és dögösebbnél dögösebb képeket tesz fel magáról a képmegosztó oldalára. Viki 38 éves, és elképesztő formában van! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.