Törvényszerű volt, hogy kirabolják Kim Kardashiant? Ez lehetett a támadás oka

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kim Kardashian sztárok támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nincsenek egészen pontos adatok Kim Kardashian pár héttel ezelőtti kirablását illetően, a szálloda portása azonban tudni véli, mi lehetett a támadás oka. 

A MailOnline talált rá a szállodában portásként dolgozó férfire, aki szintén a rablók áldozata lett: amíg tartott a támadás, pisztolyt szorítottak a fejéhez. A férfi, akit Abdulrahmannak hívnak, elmesélte a lapnak, hogy a szálloda egyáltalán nem volt biztosítva a támadás idején.

Kim Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

"Gyakorlatilag bárki bármikor besétálhatott volna és elkövethette volna ugyanezt.

Már évekkel ezelőtt is jeleztük, hogy biztosítás nélkül a magas rangú vendégeink sincsenek biztonságban, de a tulajdonosok nem törődtek a dologgal.

Kim Kardashian október elején lett fegyveres rablás áldozata, a rablók után még nyomoznak az illetékes hatóságok. A celebnőtől milliókat érő ékszereketraboltak el.

5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoÍgy simogatja mellbimbóját Szorcsik Viki - Nem hinnéd el, hogy már 38 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20161018-szorcsik-viki-a-voros-tengernel-pozol-szexi-kepeken.htmlA színésznő a Vörös-tengernél időzik, és dögösebbnél dögösebb képeket tesz fel magáról a képmegosztó oldalára. Viki 38 éves, és elképesztő formában van! TV + SztárokOrigoKristen Stewart és barátnője St. Vincent csókolóztak vacsora közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-kristen-stewart-es-baratnoje-st-vincent-csokoloztak.htmlRomantikus vacsorán kapták lencsevégre az Alkonyat-filmek sztárját a barátnőjével. Kristen Stewartról egy jó ideje pletykálják, hogy egy amerikai énekesnővel randizik, ez most bizonyosságot nyert! TV + Sztárok--Hamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hamarabb-veget-er-a-star-academy-filmek-lesznek-helyette.htmlNagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.TV + SztárokOrigoŐrjöngött a stúdióban a Tv2 sztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-apati-bence-megserult-a-forgatas-kozben-igy-kialtott-a-parja-vele-musor-kozben.htmlA Drágám, add az életed! első napján Apáti Bence nagyon odatette magát, melyet a kedvese sem hagyott szó nélkül. TV + Sztárok--Naná, hogy megint bikiniben szelfizik Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-liz-hurley-szineszno-bikiniben-szelfizik.htmlLiz Hurley még nem unja a bikinis szelfiket. Miért is tenné: 51 éves, és a teste egyszerűen fantasztikus. Mutatjuk is, hogy mennyire! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.