Ettől a héttől minden szombaton két ember távozik a TV2 tehetségkutatójából, így a tervezettnél hamarabb fog véget érni a verseny. Ezen a héten Bene Barbara és Fazekas Eszter voltak azok, akik sem a nézőket, sem a zsűrit nem győzték meg. Számukra véget ért a verseny.

Az előző adásban jelentette be Ördög Nóra, hogy ezentúl egyszerre két ember fog kiesni a tehetségkutató élő show-jából. Így a vártnál hamarabb véget ér majd a Star Academy. Az utolsó adás a Sztárban sztár fináléja előtti szombaton lesz, akkor derül ki, hogy ki az az egy, akinek valóra válhat az álma.

Forrás: TV2

Ahhoz viszont, hogy valaki győzzön, hétről hétre kell bizonyítania tehetségét és rátermettségét. Meg kell győzni a zsűrit és a nézőket is arról, hogy helyük van a versenyben, és megérdemlik az első helyet. Ezen a héten ez két embernek nem sikerült, mivel a TV2 úgy döntött, hogy ettől fogva minden élő show-ból két ember esik ki. Ők már biztosan nem lesznek ott a döntőben, nekik már nem kell készülniük a következő megmérettetésre. Bene Barbara és Fazekas Eszter sajnos sem a zsűrit sem a nézőket nem győzték meg, így nekik kellett elbúcsúzniuk társaiktól, a színpadtól, a zsűritől és az akadémiától.